Bij P. de Vries IT Service's kunt u op verschillende manieren betalen. In alle gevallen wordt uw betaling verwerkt door Mollie, onze partner in online betalingen.

iDeal

De meest gebruikte betaalmethode is iDeal. Als u betaalt via iDeal kunnen wij uw betaling direct automatisch verwerken en uw order zo snel mogelijk uitleveren. Aan het gebruik van deze betaalmethode zijn geen verdere kosten verbonden.

Pinnen

Als u uw bestelling bij ons af komt halen kunt u ervoor kiezen om de betaling aan de balie te voldoen. Aan de balie kunt u met uw pinpas betalen. Aan het gebruik van deze betaalmethode zijn geen verdere kosten verbonden.

Kopen op rekening

Voor zakelijke klanten is het mogelijk om op rekening te betalen. Hiervoor is het van belang dat uw accountinformatie volledig en juist is ingevuld. Een order die op rekening is besteld zal verwerkt worden na akkoord van onze administratieafdeling. Wij streven ernaar om alle kredietaanvragen binnen één werkdag te beoordelen.

Bancontact

Met Bancontact (voorheen Bancontact/Mister Cash) kunt u als Belgische klant gemakkelijk online betalen. Vanuit de digitale omgeving van uw eigen bank voldoet u het factuurbedrag, zodat wij uw betaling direct kunnen verwerken en uw order zo snel mogelijk uit kunnen leveren. De kosten voor deze betaalmethode bedragen 2% van het totale orderbedrag (inclusief eventuele verzendkosten).

De Vries IT Cadeaubonnen

Uiteraard kunt u uw geldige cadeaubonnen bij ons inwisselen. Om deze te verwerken kunt u de code van de cadeaubon als ordercommentaar vermelden bij uw bestelling. Het bedrag zal dan door onze administratie worden verwerkt. Houd er rekening mee dat het een werkdag kan duren voor u dit in uw bestelling terugziet.

Vooruitbetalen

Als u ervoor kiest om het factuurbedrag vooraf via bankoverschrijving te voldoen, dan krijgt u na het plaatsen van uw order een bevestigingsemail met betalingsinstructies. Bij vooruitbetaling dient u altijd rekening te houden met minimaal een werkdag vertraging van uw order (minimaal twee werkdagen bij een overschrijving van buiten Nederland). Wij kunnen uw order pas verder verwerken zodra uw betaling bij ons binnen is. Wij raden u dan ook aan om, indien mogelijk, gebruik te maken van een directere betaalmethode zoals iDeal. Aan het gebruik van deze betaalmethode zijn geen verdere kosten verbonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.