Levering

Zijn de artikelen die u wenst op voorraad? Dan is het voor 18:00 uur besteld, morgen in huis.

Verzenden

Devriesit biedt verschillende verzendmethoden aan. Kies je voor onze standaardverzending binnen Nederland en heeft je bestelling een waarde van meer dan €150,-? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening! Hieronder een overzicht van de verschillende verzendmethoden die wij op dit moment aanbieden.

Standaardverzending binnen Nederland

Je bestelling wordt per pakketpost verzekerd verzonden. Zodra je pakket is verzonden krijg je een Track & Trace-code toegestuurd waarmee je je bestelling kunt volgen.

De verzendkosten zijn afhankelijk van de totale orderwaarde. Als deze minder is dan €150,- betaal je €4,50 verzendkosten. Is het totaalbedrag van je order hoger dan €150,-, dan betalen wij de verzendkosten.

Wij verzenden onze pakketten over het algemeen via PostNL. Afwijkende pakketten en palletzendingen verzenden wij via DHL, hier kunnen additionele kosten aan verbonden zijn.

Zakelijke verzending

Staat de verzendmethode voor jouw bedrijf hier niet tussen? Neem dan snel contact op met je accountmanager en informeer naar de kosten en de mogelijkheden.

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.