De Vries IT Service’s is een kleine onderneming bij wie u terecht kunt voor installatie, reparatie en onderhoud aan uw computersysteem. Wij richten ons voornamelijk op technische service van computers, laptops en tablets voor thuis- en MKB gebruik. Daarnaast verkopen wij ook computers en toebehoren op maat zoals u of uw werkgever het wenst.

De Vries IT Service’s is ook een distributeur die kwalitatief goede, nieuwe en gebruikte computers van betrouwbare leveranciers levert. De Vries IT Service’s levert u een garantie op de werking van alle computers, laptops en toebehoren. Wij proberen ook nog eens de prijs laag te houden. U weet zeker dat u een goed apparaat aanschaft tegen een redelijke prijs.

U kunt bij ons terecht voor computerproducten tegen voordelige prijzen, uitstekende service en goede voorwaarden. De Vries IT Service’s levert software, hardware en netwerkproducten aan particulieren en het midden- en kleinbedrijf.
Wij kunnen u een PC of laptop op maat leveren, samengesteld naar uw wensen.  Ook kunnen wij grote partijen leveren, natuurlijk met aangepaste prijzen. Wij dienen u hierbij van advies en de nodige technische ondersteuning.
Geen zin in gesleep met uw computer? Op verzoek komen wij bij u langs om de problemen met uw apparatuur op te lossen.

Wilt u ons spreken? Bel gerust of stuur een email.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.